Rådgivning

Jag hjälper dig till hälsa och livsglädje

rådgivande tjänster

För långsiktigt, hållbart resultat rekommenderar jag paketen nedan där du får livsstilsanalys och uppföljningar utifrån dina behov och önskemål.  Vi tar fram personliga mål och jag finns tillgänglig för kontakt, stöd och inspiration under hela tiden.

*Hälso- och Livsstilsanalys
För att skapa de bästa förutsättningar för vårt samarbete börjar det med att du fyller i ett hälso- och livsstilsformulär som visar din nuvarande situation. Tillsammans med den erbjuds du en ansikts- och tungdiagnostik för att utläsa eventuella obalanser i kroppen. Vi utgår ifrån detta när vi påbörjar arbetet utifrån de 10 nycklarna för att skapa balans och välmående, individuellt anpassat för just dig.

Hälso- och livsstilsanalys, ansikts- och tungdiagnostik samt genomgång.
Tidsåtgång ca 1,5-2 timmar.

1800kr

Coachning, enstaka tillfälle, 60 minuter.
Stöd i livets med och motgångar. I riktning mot välmående, livsstilsförändring och hälsa som är individuellt anpassad utifrån just dina behov.

1000kr

Coachning, enstaka tillfälle, 30 minuter.
Stöd i livets med och motgångar. I riktning mot välmående, livsstilsförändring och hälsa som är individuellt anpassad utifrån just dina behov.

650kr

Walk & Talk coachning, enstaka tillfälle, 60 minuter.
För dig som behöver samtalsstöd genom rörelse och även praktisk hjälp med att komma igång med motion.

1000kr

Cancerrehabilitering
Med egen erfarenhet kan jag möta dig i stunden i din sjukdom- och behandlingsresa. Finnas som stöd och vägleda dig till mer välmående, lugn och glädje. Framförallt möjligheten till att få hjälp att ta sig vidare efter behandling, då förväntan att allt är som det var innan inte infinner sig.

Kontakta mig för anpassat upplägg

Workshops
Tillsammans med andra före detta cancerpatienter träffas vi och inspireras av varandra, tar lärdom och utbyter erfarenheter, möjligheter och skapar oss en hälsosam och välmående framtid.

Kontakta mig för att anmäla intresse

Alla priser är inklusive moms.

Innehar F-skattsedel samt ansvarsförsäkring. Jag värnar om tystnadsplikt och sekretess.

Rekommendationer du får om hälsa och friskvård ersätter inte sjukvård. Jag är inte legitimerad att behandla sjukdomar. Misstänker du att du är sjuk bör du i första hand söka sjukvård.