Om Malin

Malins bakgrund, approach och värderingar

Hej! Jag är Malin Dyrfelt

Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut

40 år och bröstcancer. Det låter inte så fantastisk. Helt rätt tänkt. Men det drabbar tyvärr människor dagligen och det drabbade även mig. Från att levt ett, till synes, helt vanligt liv med sport, aktiviteter och kreativitet så råkade jag ut för denna förfärliga och dödliga sjukdom med tuffa behandlingar och återfall. Jag fick diagnosen kronisk cancer. Med den diagnosen började min egen resa mot att bli frisk. Jag har arbetat med att förlänga mitt liv och omvandla mina motgångar till framgångar för att kunna hjälpa mig själv. Nu när min kropp är i balans igen vill jag med driv, engagemang och inspiration, hjälpa även Dig. 

Min approach

Jag hjälper dig att se och arbeta med kroppen som en helhet, att stötta den inifrån och ut. Tillsammans ger vi dig möjligheten att skapa balans i din kropp och ditt liv. 

Du får stöd utifrån dina förutsättningar och önskemål. Som Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut, vägleder och inspirerar jag dig genom livsstilsförändring till välmående och energi. Din kropp är fantastisk men ibland behöver den hjälp och en knuff i rätt riktning. Hjälp ge Din kropp de bästa förutsättningarna för att du ska bli ditt bästa jag.

Du är inte ensam, jag finns här för Dig. 

Utbildningar & Erfarenhet

  • Auktoriserad Hälso- och livsstilsterapeut – Holistic Health Academy
  • Egen erfarenhet som canceröverlevande.
  • Individuell rådgivning och coachning

Värdegrund

  • Hälsan framför allt
  • Tillit, Ärlighet, Engagemang, Glädje.