Din kropp är fantastisk, ge den rätt förutsättningar att fortsätta skapa magi!

Vet du inte hur just du ska göra? Det kan jag hjälpa dig med!

De senaste åren har jag arbetat med att förlänga mitt liv. Jag är en helt vanlig tjej som älskar livet, sport, aktiviteter och kreativitet som innan 40 års ålder fick bröstcancer.

Min stora fråga blev, varför just jag?

Uppenbarligen var kroppen i obalans och mådde inte bra. Det visste jag inte då. Idag vet jag, hur jag på allra bästa sätt ska få min kropp i balans, vad jag behöver i livet för att ge min kropp de bästa förutsättningarna för att må bra.

Jag fick även diagnosen kronisk cancer. Efter mitt återfall insåg jag att det inte räckte med de behandlingar jag fått, kroppen som helhet behövde stöttning. Där och då började min egen resa mot att bli frisk. Det har inte varit lätt alla gånger, det har tagit sin tid, men så otroligt fantastiskt värt det, att idag få må bra. Resan dit är ett arbete, en livsstilsförändring, en lära om vikten att ta hand om sig själv, att få må bra och att kunna njuta av livet. Det handlar om att hitta den balans som passar dig själv!

Jag har själv upplevt och fått kunskap om vikten av att ge kroppen de bästa förutsättningarna, hur det är möjligt, för att den ska kunna återhämta sig och jag har lyckats!

Du kan du med, starta din resa redan nu!

Med driv, engagemang och inspiration vill jag hjälpa dig att återfå hälsan – bli ditt bästa jag!

Genom Holistic Health Academy har jag fått kunskapen om holistisk hälsa. Att se och arbeta med kroppen som en helhet, inifrån och ut. Om vikten av att ge sig själv möjligheten att skapa det livet som för dig blir ett liv i balans.

Som Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut vill jag vägleda och inspirerar till hälsa, välmående, energi och livsstilsförändring. Jag vill visa och ge hopp om att det finns så mycket vi kan göra för att återta möjligheten till en god hälsa och för att skapa ett liv i balans. Med lång erfarenhet av hur det är att få en allvarlig sjukdomsdiagnos, vara med om cancerbehandlingens alla upp- och nedgångar, vikten av stöd, närvaro och framförallt rehabiliteringen att komma framåt i det nya livet, för det blir aldrig riktigt så som det var….

Jag finns här för dig!

Ta hand om dig

Kram Malin