Föreläsningar

Jag inspirerar till Hälsa och Livsglädje

erfarenhet och kunskap som gör skillnad

Vad kan man göra för att nå hälsa och livsglädje även i de svåraste stunder?

Som förändringsinspiratör och vägledare föreläser jag om hälsa och välmående utifrån kunskap och egen erfarenhet. Tillsammans skapar vi ett upplägg utefter vad du behöver för ditt event. Nedan finner du de mest populära ämnen just nu.

Livet efter cancerbesked

Hur ska jag klara detta?

Jag inspirerar utifrån min egen resa inom cancervärldens med- och motgångar. Chocken, frågorna, stödet, våga ta hjälp, väntan på besked, behandlingar, oro, återfall, tankar, döden, vikten av kosten, motion, tankens kraft, livsstilsförändring, att söka naturlig kraft, vikten av balans i livet och att äntligen må bra igen!

Livsstil

Hur börjar jag?

Jag inspirerar till en sund livsstil där det gäller att hålla din individuella balans i livet för att känna välmående. Grunden utgår ifrån 10 nycklar då du gör maten till din medicin och bygger upp en stark hälsa från grunden. Det handlar bland annat om kost, motion, sol, luft, djupandning och mental träning.

Hälsosam kost

Vad ska jag tanka med för att orka köra vidare?

Kosten är av största betydelse för vårt välmående. Inspirerar om maten som medicin. Om vikten av att dricka vatten, antiinflammatorisk kost, näringslära, bli av med sockerberoende.